LrPS tukemassa Veiterää!

LrPS:n jäsenillä on mahdollisuus tulla seuraamaan Veiterän Bandyliigaottelua perjantaina 9.2. Luvassa on todellinen huippuottelu, jossa Veiterä kohtaa JPS:n Jyväskylästä! 31.12. joukkueet pelasivat Lpr:ssa Suomen Cupin finaalissa, jonka Veiterä voitti 8-2.

JPS on ollut koko kauden sarjan kärjessä Veiterän tavoin. Tässä pelissä mittaillaan varmasti asetelmia lopputalven mitalipelejä ajatellen…

Näin mukaan peliin:

Ilmoittaudu ensin alla olevan ohjeen mukaan.

Sitten saavu Kisapuiston kentälle pe 9.2. klo 17:45 aikaan. LrPS:n jäsenet ohjataan erikseen ns. Kenttä-VIP -tilaan (pukuhuone #1), jossa on tarjolla infoa illan pelistä, glögit ja hyvää venehenkistä seuraa ‒ paikalla on myös Saimaa Geopark -organisaation toimijoita. Ottelu alkaa klo 18:30. Puoliajalla on tarjolla maakunnan parhaat kisamakkarat ja kahvit.

Ilmoittaudu:

Kommodorille ke 31.1. mennessä, 040 716 4188 (sms käy) tai sähköpostilla.

Kisapuistossa nähdään!

ps: Veiterä ottaa mielellään vastaan vanhoja, katsastuksessa kelpaamattomia käsisoihtuja ‒ huomaatte pelissä sitten mihin tarkoitukseen…

Yhteistyössä