Infosivu purjeveneistä

Netissä on avattu hiljattain uusi kotimainen purjevenesivusto, jossa kukin seilori voi jakaa infoa eri venetyypeistä ja kokemuksistaan niistä. Oheinen esittelyteksti on purjeveneinfo-sivulta. Käväise sivulle ja lisää kommenttisi omasta venetyypistä tai ilmoita listalta puutuvan veneen tiedot ja kuvaus sivulle…

Purjeveneinfo.fi on suomalainen purjevenesivusto, josta voi etsiä tietoa eri purjevenemalleista, keskustella, lukea arvosteluja ja jakaa mielipiteitä muiden kanssa.

Kaikki tiedot on kirjoitettu parhaamme tietojemme mukaan mutta sivuston tarkoitus on luoda kattava tietopankki johon sisältöön ja määrään kävijät vaikuttavat itse. Tarjoamme keskustelupalstan jokaiselle purjevenemerkille erikseen, näin kokemusten ja tietojen vaihtaminen on helppoa, yksinkertaista ja hyödyllistä kaikille samoista veneistä kiinnostuneille.

Usein on vaikeata löytää tarkempaa ja yksilöllistä tietoa veneistä joita ei enää valmisteta, monella kuitenkin on kokemusta juuri siitä veneestä joka sinuakin kiinnostaa. Uskomme että paras tieto tulee itse purjehtijalta joten jaa oma tieto muiden kanssa, kysy ja keskustele purjeveneinfo.fi sivustolla.

Purjeveneinfo.fi blogi on tarkoitettu kaikille. Sieltä voi lukea meidän sekä muiden purjeveneaiheisia kirjoituksia ja kommentoida niitä. Otamme mielellään vastaan lisää blogilisäyksiä joten ota reippaasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai lähetä sähköpostia info(at)purjeveneinfo.fi

Idea sivuston tekemiseen syntyi kun halusimme tarjota uutta mallia keskustella ja vaihtaa tietoja eri purjeveneistä omalla venekohtaisilla sivuilla. Tiedon välitys on Internetin parhaimpia ominaisuuksia ja tässä voimme tarjota kätevän palstan kaikille, visuaalista ulkonäköä unohtamatta. Me teemme parhaamme, jotta näillä sivuilla olevat tiedot ovat ajan tasalla ja pitävät paikkaansa mutta emme vastaa annettujen tietojen soveltuvuudesta kävijän tarpeisiin tai tietojen perustella tehtyjen toimien tuloksesta. Sivuston ylläpitäjät ovat innokkaita purjehduksen harrastajia ja ystäviä.

Yhteistyössä