LähiTapiolalta pelastusrenkaat laitureille

Vakuuttamisen, säästämisen ja sijoittamisen palveluihin erikoistunut LähiTapiola on lahjoittanut kuluvan Suomi100-juhlavuoden aikana 100 kappaletta pelastusrenkaita erilaisille veneilyn ja vesiharrastuksen parissa toimiville yhteisöille.

Lappeenrannan Pursiseura sai kunnian ottaavastaan kaksi Suomi100-pelastusrengasta. Toinen löytyy jatkossa Purjehduskeskus Wilmanrannan edustalta ja toinen toimitettiin syyskuun alussa Suuren Mäntysaaren tukikohtaan.

LrPS kiittää lämpimin sanoin LähiTapiolaa saamastaan huomiosta ja toivomme turvallista jatkoa satamassa ja Saimaalla liikkuville venekunnille!

Tässä vielä iloiset lahjoituskuvat loppukesältä:

LähiTapiolan Merja Nummi lahjoitti Suomi100-pelastusrenkaan Wilmanrannan purjehduskeskuksella. Renkaan otti vastaan LrPS:n hallituksen jäsen, Wilmanranta-jaoston toimija Jorma Ikonen.

 

Merja Nummi toimitti toisen Suomi100-pelastusrenkaan Suuren Mäntysaaren tukikohdalle syyskuun Mäntysaari-eskaaderin yhteydessä. Renkaan vastaanottivat LrPS:n hallituksen jäsen Antti Ryynänen yhdessä Leevi-poikansa kanssa. Leevi tuntee turvallisuusasiat jo nuoresta lähtien: pelastusliivit on hyvä pitää yllä kaikissa olosuhteissa…

 

Yhteistyössä