Joutsenon kisaviikonloppu takana

Lappeenrannan Pursiseuran ja Joutsenon veneseuran yhteinen kisaviikonloppu saatiin purjehditta hienoissa keleissä. Lauantain Joutsenpurjehdus oli 12,5 mailia, koska ennuste oli varsin heikko tuulinen. Tuuli oli kuitenkin kisan aikana 2-5 m/s, joten kisa saatiin purjehdittua läpi nopeasti. LrPS:n veneet olivat jälleen jokaisessa luokassa voittisia, ison voittaessa Matti Ahonen Onyx veneellä, keski luokan Tommi Isotalo Fatmai veneellä ja pienen voitto meni Teemu Hietamiehen Adele veneelle.

 

Sunnuntain ratakisassa tuuli oli jo paljon navakampi 6-10m/s. Lähtöjä ajettiin kolme noin tunnin mittaista lähtöä, joka tuntui riittävä suurimmalle osalle kilpailijoista. Sunnuntain kisoissa ei menestystä tullut samalla tavalla, ainoastaan Teemu Hietamies purjehti luokkansa voittoon.

 

Kiitokset kisan järjestelyissä ja kisassa mukana oleille.Tulokse löytyvät linkeistä.

Saimaa regatta

Joutsenpurjehdus kaikki

Yhteistyössä