LrPS:lle menestystä Savossa!

Seuran venekunnat menestyivät Savon Regatassa: Fatmai kauhoi voiton keski-LYS:ssä, Onyx oli paras isossa LYS:ssä.

Lauantaina purjehdittu Savonlinnan Ooppera Regatta ratkoi Savon Regatan pisteet LrPS:n eduatajille: Tommi Isotalon kipparoima Fatmai vei nimiinsä keski-LYS -kisan ja Matti Ahosen Onyx-vene otti haltuunsa ison-LYS -luokan.

Kisa oli isossa LYS-luokassa tiukka ja SLPS:n First Lady oli vain pisteen päässä. Tommi ”Iskarinpoika” Isotalon Fatmai oli puolestaan – tuttuun tapaan – ylivoimainen: voitot ja hyvät sijoitukset Savon muista kisoista toivat reilut viiden pisteen voiton RiPS:n Woodpeckeristä, jota ohjastaa kommodori Mika Muikku.

Tommi Isoatalo (vas.) ja Matti Ahonen olivat yhtä hymyä Ooppera Regatan ja Savon osakisojen jäkeen.

 

Lauantaina kisattu, hyvätuulinen, Oppera regatta tarjosi LrPS:lle menestystä: keski-LYS:n paras oli Tommi Isotalon Fatmai ennen Saku Vennon Cascadea. Myös Perhesarjassa saatiin voittaja LrPS:sta, kun kommodori Topiantti Äikäs perhemiehistön kanssa nappasi voiton ennen SLPS:n Inferno 29 Lady Lakea ja alati ”yks-tyyppi” -purjehdustaitoja esittävää herra Jorma Haapasaloa.

Vähän pienempi pokaali, mutta sitä isompi voitto: perhesarjan ykkönen Topiantti Äikäs.

 

Saimaan kisatouhu jatkuu seuraavana lauantaina ImPS:n järjestämässä Imatran Impi -kisassa, joka painellaan Puumalasta Lammassaareen la 16.7.

Kaikkiaan SLPS:n Ooppera oli hyvin organisoitu ja saunassakin riitti paikkoja seilaustapahtuman jälkeen.

Saimaa-ranking -konaistilannetta voi seurata täältä – LrPS:n osalta asetelmat ovat hyvät…

 

Yhteistyössä