LrPS:n uudet sivut 1.5.

Seuran uudet verkkosivut on avattu Kölintervajaisissa 1.5.2017

Hallitus päätti talven aikana kilpailuttaa verkkosivujen uudistamisen ja uudet sivut avattiin Kölitervajais-tapahtuman yhteydessä. Uusia sivuja esiteltiin jäsenistölle varsinaisessa kevätkokouksessa tiistaina 25.4.2017.

Uudet sivut näyttävät tältä:

 

Uusien sivujen toivotaan parantavan tiedonkulkua jäsenistölle sekä lisäävän kiinnostusta LrPS:aa kohtaan. Uudet sivut noudattavat aiempien verkkosivujen perusrakennetta, mutta navigointi toimii hieman eritavalla kuin ennen: nyt eri jaostojen ja toimintojen alasivut ovat löydettävissä hieman nopeammin.

Vanhoilla sivuilla olleet aineistot ovat tallessa. Niitä siirretään tarpeen mukaan uusille sivuille. Myös kokonaan uusien alasivujen tekeminen on aiempaa helpompaa ja sivuja voidaan muokata monen eri sivukäyttäjän toimesta. Jokaiselle jaostopurserille tulee oma käyttäjätunnuksensa sivun päivittämistä ja ylläpitoa varten.

Sivujen osoitteena toimii tuttu ‘lappeenrannanpursiseura.fi’ sekä uusi domainosoitteemme ‘lrps.fi’. Myös aiemmin käytössämme olleet sähköpostiosoitteet (@lrps.org) ovat edelleen käytettävissä.

Sivuston käyttö mobiililaitteilla, tabletilla ja puhelimella, on myös helpompaa kuin ennen. Uudet sivut ovat responsiiviset eli ne mukautuvat eri päätelaitteiden näytön mukaan käytettäväksi.

Seuralle tärkeät toiminnot kuten purjehduskoulu ja Wilmanrannan tilausvuokraus löytyvät etusivun linkkiruuduista. Samoin etusivulle voidaan tarvittaessa tehdä tärkeiden uutisaiheiden nostoja, jolloin jokin ajankohtainen asia saadaan aiempaa paremmin näkyville etusivun yläreunaan.

Verkkosivun etusivulla on näkyvillä myös seuran uutispalsta ”Ajankohtaista” sekä LrPS:n Facebook-sivun viestivirta, ns. feedi. Samalla kun uutisten laatiminen sivuille on helpottunut, niin seuralaisten toivotaan olevan aktiivisia myös Facebookin suhteen: seuran face-seinä avataan seuran jäsenten avoimesti käytettäväksi. Tämän toivotaan lisäävän LrPS:sta käytävää keskustelua niin sosiaalisessa mediassa kuin muutenkin. Avoimen face-seinän käyttöä tarkkaillaan alkavan purjehduskauden myötä ja toiveissa on, että avoimuus synnyttää seuralaisten parissa aktiivista viestittelyä myös tällä tavoin.

Kaikki palaute uudista sivuista, niiden toiminnasta ja sisällöstä, ulkonäöstä ja jutuista on tervetullutta. Palautetta pyydetään lähettämään hallituksen jäsenille. Kaikkeen palautteeseen pyritään reagoimaan mahdollisimman nopeasti ja yhdessä toimien saamme sivut varmasti hyvin toimimaan – seuran jäsenistön hyödyksi ja iloksi.

Yhteistyössä