Wilmanrannan purjehduskoulu

Purjehduskoulu seuraaa koronavirustilanteen kehittymistä. Kurssin ajankohta on siirretty elokuulle.Jo ilmoittautuneita kurssilaisia on tiedotettu asiasta ja kurssin avaus on suunniteltu pidettäväksi la 22.8.2020. Tämän vuoden purjehtijakurssille voi ilmoittautua pe 14.8. mennessä. Jaosto tekee kurssin järjestämisestä päätöksen viimeistään la 8.8.2020. Osallistumismaksut palautetaan, mikäli kurssia ei voida pitää.

LrPS:n Koulutusjaosto on kokouksessaan su 22.3.2020 määritellyt tämän vuoden Purjehtijkurssille uuden ajankohdan. Ks. alla:

Wilmanrannan purjehduskoulu on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n sekä Suomen Purjehduksenopettajat PORY:n auktorisoima purjehduskoulu Lappeenrannassa.

Koulutus noudattaa mainittujen järjestöjen laatujärjestelmää ja kurssiohjelmaa, joka takaa opetuksen tason. Opettajinamme toimii Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n koulutusohjelman läpi käyneitä kokeneita, seuramme omia purjehtijoita. He ovat myös Purjehduksenopettajat PORY ry:n jäseniä.

Kurssin sisältö tarkemmin Purjehduskurssit 2020-sivulla.           

Purjehtijakurssi 2020

Ilmoittaudu tästä linkistä PK2020 ilmoittautuminen (uuteen välilehteen avautuu Google-lomake). Ilmoittautuminen pe 14.8. mennessä.

Jos ja kun purjehduskärpänen puraisee kunnolla, niin tarjoamme seuran H-venettä vuokralle. Katso tarkemmin linkki ”Venevuokraus”.

Purjehdus on koko elämän kestävä harrastus, jossa oppii aina uutta ja koskaan ei voi olla liian taitava.