Kutsu kilpailuun: Karvahattupurjehdus la 3.10.

Perinteinen ”Karvahattu” seilataan tulevana lauantaina. Startti on klo 11:00 Kuhaluodosta.

Tämän hetkinen sääennuste näyttää siltä, että kisa suuntautuu Parkonperän tukikohtaan, Kurensalon saareen. Säämalleja voi tutkia esim. täältä (Ilmatieteen laitos), täältä (yr.no kveeniksi) tai täältä (Foreca). Eli: Mäntysaaren laituri on altiina kaakkois- ja itätuulille.

Alustava reittiohje:

Startti on siis Kuhaluodon lateraaliportilta (ks. viitteellinen karttakuva jutun lopussa) ja reitti kulkee seuraavasti:
– Päihänniemi jätetään (luonnollisesti) paarpuuriin,
– Ilkot voi ajaa mieltymyksen mukaan,
– Rastiniemi ja Turpaniemi jätetään (tietenkin) styyrpuuriin,
– Pitkäluodon voi ajaa mieltymyksen mukaan,
– Petranselällä Partaluodot jätetään paarpuuriin, ja
– maali on Kurensaloon vievän eteläisen väylän Kaupinsaaren länsipuolisessa kapeikossa ennen Hilosaarta (ks. viitteellinen karttakuva jutun lopussa).

Kisa-aika ja tasoitukset:

Jokainen venekunta kellottaa itse purjehdusaikansa (hh:mm:ss). Kisassa käytetään virallisia FINrating-tasoituslukuja.

Taulukkoveneiden (ei mittatodistusta) osalta tasoitusluvut ovat nähtävissä täältä. Mittatodistuksellisten veneiden FINrating-tasoituslukuja voi tutkia tällä sivulla.

Jos käy niin, että veneessä on ns. DH-miehistö eli kippari- ja varakippari, niin kisaorganisaatio sallii käyttämään veneen DH-tasoituslukua todistusveneiden osalta luvut ovat täällä – HUOM: ei koske ”taulukkoveneitä”, joilla ei ole AMP ry.:n FINrating- tai DH-todistusta).

Kisan jälkeen saunotaan ja vietetään aikaa yhdessä, sunnuntaina ennen kotimatkaa tehdään eräitä pieniä huoltotöitä Parkonperän majalla.

Lisätiedot:

Lopulliset purjehdusohjeet ja reittikartta tulevat Matti Ahoselta Onyx-veneeltä Kuhaluodon starttialueella la-aamupäivänä (Matin puh: +358 44 055 8458).

Tervetuloa mukaan uudistettuun Karvahattuun!